Mediji o nama

Vrhunski smještaj, i to u centru grada. Uredni, lijepi i udobno opremljeni apartmani. Customer service support koji nudi sve korisne informacije i podršku od 0 do 24 svim gostima. Sve je to na raspolaganju gostima u tri države, šest gradova, odnosno u više od 200 apartmana. Ukratko, to je sve domaća tvrtka ZigZag koja sada mijenja ime u Irundo.

jutarnji.hr

Domaća tvrtka ZigZag sada je Irundo

Poznati zagrebački apartmani imaju i svoju podružnicu u Rovinju. Odsjednite na poluotoku, u starom dijelu grada, u jednom od 5 modernih apartmana i bit ćete na korak od svih zanimljivih točaka koje treba vidjeti.

Journal.hr

VIKEND U: ROVINJU

Hrvatsku svake godine posjećuju milijuni turista koji tu borave tek jedan do dva dana, što predstavlja trend koji ne mogu pratiti brojni iznajmljivači jer iziskuje značajan rad, troškove i rizike. Model ZigZag Apartmana koji do 2018. planira u ponudi imati 1000 apartmana, pokazao se kao idealno rješenje za male iznajmljivače i pravne osobe.

Dom i dizajn

IZNAJMLJIVAČI, VAŠIM JE MUKAMA DOŠAO KRAJ! Više se ne morate baviti dosadnim stranama najma

Direktor te tvrtke Igor Kordić napominje da im se broj apartmana u portfelju stalno povećava i da im se iznajmljivači sami javljaju, pri čemu važnim označava što nikada nisu dobili otkaz ugovora od klijenta, kao i da planiraju širenje i izvan Hrvatske, u druge 'city break' gradove u Europi.

tportal.hr

Irundo otvara integralni hotel u Dubrovniku

Zagrebački ZigZag Apartmani, u vlasništvu tvrtke Zagreb Original, koja se bavi iznajmljivanjem smještaja u formi integralnog hotela, planiraju otvoriti integralni hotel u Rovinju - i to 2018. godine. Bit će to prvi integralni hotel u staroj jezgri nekog istarskog grada ili mjesta, o čemu se govori već nekoliko godina.

Glas Istre

ZigZag apartmani dolaze u staru jezgru grada Rovinja

Do sada je tvrtka investirala više od 6 milijuna kuna, iz Zagreb Originala podsjećaju da su s poslovanjem počeli 2011. kada su stariji stan u centru Zagreba preuredili u moderno mjesto s dodatnim uslugama za turiste.

Poslovni dnevnik

'ZigZag Apartmani' će do kraja 2018. u svom portfelju imati čak 1.000 apartmana za iznajmljivanje

An "integrated" hotel is how owners defined Irundo by combining several apartments and rooms across different locations of the city, but with the same essence- located in the heart of the city of Zagreb.

Vogue España

Europe cheap & cool: charming hotels

Za razliku od tipičnog hostelskog tipa smještaja ZigZag Apartments nude gostima intimu u potpuno odvojenim jedinicama tipa klasičnog stana, uz komfor različitih dodatnih usluga i to u vrhunski uređenom interijeru.

Buro 24/7

Minimalistički zagrebački apartmani koji osvajaju turiste

Ministar turizma Darko Lorencin, otvario je ZigZag integralni hotel, prvi takve kategorije u Hrvatskoj. Ako niste znali što to znači (kao ni mi), Integralni i difuzni hotel karakterizira smještajni oblik sastavljen od tri i više objekta s recepcijom. Dobro je znati, još bolje - posjetiti ga!

Pun kufer Dnevnik.hr

Otvoren ZigZag - prvi integralni hotel u Hrvatskoj!

Integralni hotel nova je kategorija hotelskog smještaja koju je prije nekoliko mjeseci Ministarstvo turizma uvelo u kategorizaciju kako bi se unaprijedio sustav obiteljskog smještaja, omogućilo udruživanje i povećanje kvalitete te pridonijelo profesionalizaciji.

HRT

Otvoren prvi hrvatski integralni hotel

Prošla godina bila je izuzetno uspješna za ZigZag Zagreb koji je tada postao prvi integralni hotel u Hrvatskoj. Kvalitetu smještaja i usluge prepoznali su i gosti te ga učinili najbolje ocijenjenim zagrebačkim hotelom na TripAdvisoru, stranici na kojoj gosti sami kreiraju sadržaj i komuniciraju s pružateljima usluga. Nedavno se ekipa iz ZigZag-a odlučila na prvi projekt izvan granica Hrvatske te u samom centru Beograda istodobno otvorila tri apartmana.

Dom&dizajn Jutarnji list

Omiljeni zagrebački hotel odsad i u Beogradu

Ovaj šarmantan, moderan i urbani kratkoročni dom, svojim privremenim stanarima pruža jedinstveni doživljaj tradicionalnog duha smještenog u samoj gradskoj jezgri, gdje na udaljenosti od svega jedne minute mogu svakodnevno iskusiti ljepote glavnog zagrebačkog trga i svih popratnih aktivnosti i atraktivnosti.

Moja 4 zida

Dobrodošlica u Zagreb na ZigZag način!

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići