Vlasnik ste Apartmana?

Irundo Agencija za upravljanje apartmanima

 

ZAGREB – DUBROVNIK – ROVINJ – BEČ

Svi apartmani u Irundo ponudi osobno su i pomno birani, a krasi ih jedinstven izgled i atraktivna lokacija. Irundo kroz svoje desetogodišnje iskustvo i s više od 100.000 odrađenih smjena gostiju svim gostima pruža osjećaj doma. Vama kao vlasniku nudimo maksimiziranje Vašeg profita, najvišu razinu operativne i tehnološke usluge, koristeći najviše standarde poslovanja.

Irundo professionals brinu se u cijelosti o vašem apartmanu – od marketinga, prodaje, revenue management-a, čišćenja, održavanja i pružanja pomoći svakome gostu.

Što mi radimo?

Marketing, Prodaja & Revenue Management

Oglašavamo i preuzimamo upravljanje prezentacijom na OTA kanalima kako bi Vaš apartman postigao najviši ranking. Vlastiti Irundo sustav za rezervacije vlasnicima nudi pregled svih rezervacija na jednom mjestu. Irundo će se pobrinuti da je Vaš apartman postigao maksimalnu popunjenost u skladu sa svim dogovorenim uvjetima. Cijenama upravljamo na dnevnoj bazi.

Komunikacija s gostima prije, tijekom i nakon boravka

Zamislite nas kao svoju recepciju. U vaše ime odgovaramo na upite gostiju, potvrđujemo rezervacije i pružamo podršku gostima. Koordinacija smjene gostiju. Organiziramo self check-in i prijem gostiju u Vaš apartman, pratimo da su svi gosti smješteni i zadovoljni u apartmanu te vršimo turističku prijavu gostiju.

Koordinacija

Mi ćemo koordinirati čišćenje apartmana, pranje i peglanje posteljine, dostavu potrošnog materijala za svaku smjenu gostiju.

Brinemo o najmanjem detalju u stanu

Irundo Professionals redovito čisti i održava sve apartmane u našem portfelju, a u slučaju određenih problema ili oštećenja biti ćete obaviješteni u najkraćem mogućem roku. Omogućavamo profesionalnu i brzu uslugu stoga budite bezbrižni jer mi vodimo brigu da ste uvijek i na vrijeme informirani o kvarovima u apartmanu i da se kvarovi i oštećenja otklone u najkraćem mogućem roku.

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići