Za Vlasnike nekretnina

Za Vlasnike nekretnina

Stan koji donosi siguran prihod, a vas rasterećuje nepotrebnih obaveza.

Znamo da je vaš stan jedna od vaših najvećih dragocjenosti. U njega su ugrađene brojne uspomene, osmijesi i osjećaji koji ga i čine tako posebnim – ispunjenim udobnošću i toplinom koja krasi pravi dom. Upravo taj osjećaj doma želimo prenijeti našim gostima i zato je važan dio našeg poslovanja pouzdana suradnja s vlasnicima stanova.

 

Svi stanovi u našoj ponudi osobno su birani, a krasi ih jedinstvena lokacija u samom centru grada. Svaki stan koji nam je povjeren po potrebi preuređujemo i opremamo prema najvišim standardima, a na vama je da bezbrižno i doslovno bez muke uživate u dodatnom izvoru prihoda.

 

Naš predani tim brine se u cijelosti o vašem stanu – od iznajmljivanja, čišćenja, održavanja i pružanja pomoći svakome gostu.

 

Svi stanovi osigurani su modernim sustavom provjere čime sprječavamo moguće prijevare, a nakon svakog korištenja temeljito su očišćeni i pripremljeni za dolazak novih gostiju. Stanovi su i standardizirani s 4 zvjezdice čime omogućavamo tržišnu atraktivnost i iznadprosječnu popunjenost svakog od njih.

 

U Irundu držimo do poštenja i dane riječi i želimo da se svi naši partneri osjećaju sigurni da je njihov stan u pravim rukama.

 

A da nije sve na riječima pobrinuli smo se da nekretnine u našem portfoliu osiguramo policom osiguranja na iznos od 45.000.000,00 kn.

Kako mi to radimo

Lokacija je najvažnija

Stanovi u našoj ponudi ručno su birani kako bi se uklopili u našu cjelokupnu ponudu. Ako ste vlasnik udobnog stana na jedinstvenoj i atraktivnoj lokaciji u samom centru grada javite nam se jer ćemo rado surađivati s vama.

Dom mora biti udoban i topao

Jednom kada nam povjerite svoj stan, naš tim dizajnera i arhitekata prvo će ga pripremiti i preurediti u udoban i topao smještaj kako bi svaki gost mogao uživati kao da je kod kuće. Svaki stan je posebno fotografiran kako bismo ga učinili još uočljivijim i povećali potražnju na booking stranicama.

U sigurnim rukama

Svakodnevno radimo na sigurnosti i unaprijeđenju sustava kako bismo spriječili bilo kakav pokušaj prijevare. Svaki naš gost temeljito je provjeren kako bismo vas zaštitili od svake štete i neugodnosti.

Čuvamo vaš stan i brinemo o gostima

Sigurnosti nikada dosta kada se radi o privatnom vlasništvu i zaštiti gostiju. Stoga vodimo brigu da su nekretnine i gosti osigurani uz pomoć posebnih paketa polica osiguranja.

Brinemo o najmanjem detalju u stanu

Naš tim redovito čisti i održava sve stanove u našem portfelju, a u slučaju određenih problema ili oštećenja bit ćete obaviješteni u najkraćem mogućem roku. Naravno, na vama je samo da budete bezbrižni jer mi brinemo o svim problemima i eventualnim oštećenjima koje ćemo otkloniti u najkraćem mogućem roku.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići