Naša Priča

 

Svatko od nas se voli sjetiti svojih početaka, pa tako i mi. Irundo Holiday Apartment Rentals je sve donedavno bio jako poznat kao ZigZag Apartments. Naši počeci vraćaju nas u 2011. godinu, kada smo puni strasti i entuzijazma, željeli izgraditi modernu kompaniju za iznajmljivanje apartmana koja ide u korak sa svjetskim trendovima. S osmijehom i ponosom se sjećamo tih početaka i zahvalni smo za sve što smo putem naučili.

Vrijedno znanje, iskustvo koje smo skupili na našem putu, kao i duboko razumijevanje želja naših gostiju ugradili smo u temelje Irunda. Mi u Irundu vjerujemo u topli osjećaj doma, kojem se s užitkom želimo vratiti nakon uzbudljivog dana provedenog u avanturi istraživanja novih mjesta. Taj osjećaj sigurnosti i udobnosti kao da još jače pomaže da potpuno uronimo u samu bit grada kojeg smo posjetili. Baš zbog toga naš brand nosi ime po lastavici (lat.hirundo) ptici selici koja se uvijek vraća kući u svoje gnijezdo, a može se i čitati I-run-do jer vas uvijek želimo potaknuti da izađete vani i upoznate grad očima njegovih stanovnika. Upravo zato naši su apartmani smješteni u samom srcu grada i pozivaju vas da istražite glasovite gradske znamenitosti, kao i one poznate samo stanovnicima grada. Želimo da okusite najbolja domaća jela, kupite svježe povrće na lokalnom placu, inspirirate se u gradskim galerijama i muzejima ili se ludo zabavite u noćnim klubovima i barovima.  

Be adventurous. Feel at home.  

NAŠE VRIJEDNOSTI ČISTO I PROFESIONALNO

Posebnu pažnju poklanjamo čistoći vašeg privremenog doma. S nama nema neugodnih iznenađenja jer naše kupaonice se profesionalno čiste, naši ručnici i posteljina su čisti i svježi, a šamponi su uvijek spremni. Svi električni uređaji rade, sve žarulje sjaje i svaka vrata se normalno zatvaraju. To nam je važno jer na taj način iskazujemo poštovanje prema gostima, a i prema vlasnicima stanova.  

LOKALNO I CENTRALNO

Svi naši stanovi nalaze se na top lokacijama, u samom centru grada i blizu svih bitnih lokalnih znamenitosti. Irundo Holiday Rental Apartments u ponudi ima preko 200 udobnih i visoko kvalitetnih apartmana u 5 europskih destinacija Zagreb, Dubrovnik, Rovinj, Opatija i Beč. Gdje god se nalazili, smjestit ćemo vas u centar avanture.  

AVANTURISTIČKO

Koliko je god važan osjećaj doma, jednako toliko je važno upiti što više autentičnih doživljaja koje možete prepričati svojim prijateljima. Kao dobro upućeni stanovnici grada, znamo i najskrivenije kutke za zabavu, bistroe s najfinijim domaćim jelima, ulične atrakcije ili stare gradske legende koje treba otkriti. Bez obzira odsjedate li kod nas jedan ili više dana, brinemo se da što više iskustava ponesete sa sobom.  

KROZ SVA OSJETILA

Osjećati se kao lokalni stanovnik znači osjetiti prožetost s mjestom gdje se nalazimo. Za svakog našeg gosta želimo da kroz sva osjetila osjeti naš brand. Osim posebno kreiranih detalja u našim apartmanima, upustite se u avanturu i uronite u bogatstvo okusa i mirisa, pogleda, dodira, zvukova koji pruža grad kojeg ste posjetili.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići