Agencija za Iznajmljivanje Apartmana

Irundo – najbolja agencija za iznajmljivanje apartmana u Zagrebu, Dubrovniku, Rovinju i Beču. Nudimo suradnju u kojoj Irundo upravlja svim procesima iznajmljivanja apartmana i vaših smještajnih jedinica, a Vi kao vlasnik ste rasterećeni nepotrebnih obaveza. Naše usluge namijenjene su privatnim iznajmljivačima i onima koji to tek planiraju postati.

Uvijek težimo unaprijediti poslovanje apartmanskog smještaja nudeći najmodernije procese poslovanja te vlastito dvanaestogodišnje iskustvo iznajmljivanja apartmana kako bismo maksimizirali prihod svakom vlasniku.

Marketing & Prodaja

Izrađujemo profesionalne opise i preuzimamo upravljanje i oglašavanje na Booking.com, Airbnb, Expedia kanalima kako bi Vaš apartman postigao najviši ranking.

Naše višegodišnje iskustvo i vlastiti software za upravljanje cijenama nam omogućava da dinamički pratimo rezultate svakog apartmana iz sata u sat i na vrijeme reagiramo kako bi ostvarili maksimalan prihod.

 

Self check-in & beskontaktne usluge

Omogućavamo self check-in i podršku gostima digitalnim alatima. Kad god je to moguće rješavamo sve potrebe gostiju bez fizičkog kontakta.

 

Irundo professionals

Naša mreža čistačica, praoni rublja i host-ova čisti i dezinficira apartmane te pere i pegla posteljinu prema najvišim zahtjevima između svakog boravka gostiju. Irundo aplikacija omogućava nam da spremačicama upravljamo većinom vremena bez potrebe za fizičkim kontaktom.

 

Tu smo da pomognemo vašim gostima

U vaše ime odgovaramo na upite gostiju, potvrđujemo vaše rezervacije i pružamo podršku gostiju 365 dana u godini.

 

Sigurna naplata

Prije dolaska gostiju osiguravamo naplatu svake rezervacije. 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići