NARUČI TRANSFER ZA Zagreb Downtown

Svim gostima možemo organiziratii prijevoz od Zračne luke Zagreb do Irundo apartmana – cijena transfera iznosi 150 HRK (20€ ) po vozilu za do maksimalno 4 osobe u jednom smjeru. Ukoliko trebate transfer za više od 4 osobe kontaktirajte nas na hello@irundo.com.

Transfer možete naručiti popunjavanjem obrasca niže, a plaćanje transfera se vrši isključivo u vozilu.

Ukoliko imate veću količinu prtljage, molimo da nam navedete u polju za posebne želje. Potvrdu rezervacije željenog transfera ćemo Vam poslati e-mailom, zato Vas molimo da nam ostavite ispravnu e-mail adresu i broj telefona kako bismo Vas mogli kontaktirati povratno. Adresa na kojoj Vas čeka Vaše Eko taxi vozilo je navedeno u obrascu u polju početna adresa, a vozač će imati informaciju o imenu osobe koja naručuje transfer.

Zahvaljujemo na Vašoj narudžbi.

Cijena transfera iznosi 20eur/150kn
Maksimalan broj osoba po automobilu je 4

Please prove you are human by selecting the Tree.Pratite nas na:
Prijavite se za newsletter

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići