NARUČI TRANSFER ZA DUBROVNIK – Old Town

Svim gostima možemo organizirati prijevoz od Zračne luke Dubrovnik do ulaza u stari grad Dubrovnik – cijena transfera iznosi 250 HRK (33EUR) po vozilu za 2 osobe u jednom smjeru, a 330 HRK (44EUR) po vozilu za 3 ili više osoba (6 ili 8) osoba u jednom smjeru. Transfer možete naručiti popunjavanjem obrasca niže, a plaćanje transfera se isključivo vrši gotovinom u vozilu.

Ukoliko imate veću količinu prtljage, molimo da nam navedete u polju za posebne želje. Potvrdu rezervacije željenog transfera ćemo Vam poslati e-mailom, zato Vas molimo da nam ostavite ispravnu e-mail adresu i broj telefona kako bismo Vam mogli kontaktirati povratno. Adresa na kojoj Vas ostaviti Vaše vozilo je navedeno u obrascu u polju Odredište, a vozač će imati informaciju o imenu osobe koja naručuje transfer. Obzirom da se Irundo apartmani nalaze u starom gradu Dubrovnik koji je ujedno i pješačka zona, vozila ne mogu ući unutar zidina i Vaše će Vas vozilo ostaviti na jednom od dva ulaza u Stari grad: ulaz Pile ili ulaz Ploče (birate u obrascu).

Zahvaljujemo na Vašoj narudžbi.

Cijena transfera iznosi 33€/250kn
Cijena transfera iznosi 44€/330kn (Kombi)
Broj osoba je prevelik

Please prove you are human by selecting the Heart.Pratite nas na:
Prijavite se za newsletter

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići