Irundo – donedavno poznati kao Zig Zag Apartmani

Irundo – donedavno poznati kao Zig Zag Apartmani

Dragi avanturisti i partneri,

odlučili smo biti još bolji i uspješniji, stoga je došlo vrijeme za promjene.

Nakon sedam godina strastvenog i entuzijastičnog rada pod ZigZag imenom promijenili smo ime u Irundo. Ova promjena rezultat je temeljite analize i razvoja profesionalne brand strategije za koju smo angažirali jednu od najboljih branding agencija na tom području. Ovim rebrandingom zadali smo si nove izazove, a naše tržišno okruženje želimo potaknuti na dizanje na višu razinu kvalitete.

 

Vjerujemo da našim gostima upravo sigurno i ugodno mjesto, kojem se vraćaju nakon dnevnog istraživanja, omogućava bezbrižno istraživanje novoga grada. Uostalom, koji je bolji način iskusiti novi grad od boravaka u najboljim stanovima smještenim u samom srcu grada. Naše novo ime – Irundo – dolazi od latinske riječi Hirundo, što znači lastavica – ptica selica koja se uvijek vraća kući. Također ga možete pročitati kao I-run-do, jer potičemo naše goste da izađu i istražuju destinacije.

 

Naše vrijednosti ostaju iste, naši apartmani imaju najviše standarde čistoće i njima profesionalno upravljaju vrhunski lokalni timovi.
Naše goste pozivamo da kroz sva osjetila – miris, okus, dodir, vid i sluh dožive naš brand i destinacije u kojima se nalazimo.

 

S ovom promjenom nastavljamo raditi na našoj uspješnoj priči, osnažujući odnose s našim partnerima danas i u budućnosti. Naš rebranding i ulaganja koja smo si zadali dodatno će usmjeriti naše poslovanje još jačem razvoju i rastu.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići