Posebna promocija: Mastercard*

Vlasnik ste Mastercard* kartice?

Koristite svoju Mastercard* kreditnu karticu za plaćanje svog boravka u Irundo Zagreb – City Plaza Apartmanima, Boutique Hotelu Valdibora i Kamari Dubrivnik i uživajte u posebnoj pogodnosti.

Promocija vrijedi u periodu 15.06.-15.09.2018.

Detalji promocije

Dugogodišnja suradnja između firme Irundo i Mastercard* kreditne kartice omogućava Vam uživanje u bezbrižnom odmoru. Koristite svoju Mastercard* kreditnu karticu za plaćanje svog boravka i ostvarite pravo na poseban poklon u ovoj ograničenoj* promociji.

 

*Iskoristite ovu ograničenu ponudu poklona na slijedećim lokacijama:

  • Irundo Zagreb – City Plaza Apartmani: koristite svoju Mastercard* kreditnu karticu i dobit ćete besplatno pranje vašeg automobila ili tradicionalno hrvatsko vino
  • Boutique Hotel Valdibora: koristite svoju Mastercard* kreditnu karticu i dobit ćete tradicionalno hrvatsko vino
  • Kamara Dubrovnik: koristite svoju Mastercard* kreditnu karticu i dobit ćete tradicionalno hrvatsko vino

Veselimo se ugostiti vas i poželjeti vam dobrodošlicu.

Vaš Irundo!

Trajanje promocije

Ova posebna promocija traje u periodu 15.06.-15.09.2018.

Požurite i rezervirajte svoj smještaj u gore navedenim objektima, platite s vašom MasterCard* kreditnom karticom te uživajte u ovoj posebnoj ponudi!

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići