Gosti u Dubrovniku

Gosti u Dubrovniku

Irundo osoblje vam želi ugodan boravak u Dubrovniku!

Za sva pitanja i preporuke, Irundo tim u Dubrovniku vam stoji na raspolaganju.

KONTAKT:
+385 1 8895 433

info@irundo.com

Ukoliko želite naručiti transfer iz ili do Zračne luke, molimo kliknite OVDJE za više informacija.

FAQ

OK. Obavili ste rezervaciju i u Dubrovnik putujete avionom. Kako je najlakše doći od zagrebačkog aerodroma do Irundo recepcije?

Od dubrovačkog aerodroma do ulaza u Stari grad najjednostavnije je doći taksijem. U slučaju da ste zainteresirani, molimo, obratite nam se e-mailom kako bismo obavili rezervaciju za Vas.

Potrebno je 40-ak minuta od aerodroma do ulaza u stari grad, a potrebno je izdvojiti 225 HRK (30 EUR) za do 4 osobe. Plaćanje vožnje je na recepciji zajedno sa smještajem.

Druga je opcija prijevoz autobusom.

Croatia Airlines shuttle sa dubrovačkog aerodroma polazi nakon svakog redovnog leta i vozi do grada. Cijena karte iznosi 40 HRK (oko 5,50 EUR) po osobi/za jedan smjer.

Koje je radno vrijeme recepcije i u kojem je vremenu moguća prijava?

Recepcija je otvorena od 9 do 21 sat. Prijava počinje od 15 sati. Slobodni ste doći prije službenog vremena prijave te ostaviti svoju prtljagu na recepciji. Ako će vaš smještaj biti spreman ranije, Irundo osoblje će Vas o tome obavijestiti.

Što ako dolazite izvan našeg radnog vremena?

U slučaju da je Vaš dolazak predviđen izvan našeg radnog vremena, molimo Vas da nas kontaktirate kako bi Vam naše osoblje osiguralo nesmetanu prijavu. Ako smještajna jedinica to omogućava, organizirat ćemo Vam samostalnu prijavu.

Što je samostalna prijava?

Samostalna prijava organizira se za goste koji stižu izvan našeg radnog vremena. Upute za ulazak u zgradu i apartman/sobu, Irundo osoblje  šalje Vam na vašu e-mail adresu ili mobilni uređaj.

Do kada je vrijeme odjave?

Odjava je do 11 sati.

Je li moguća kasnija odjava?

Kasniju odjavu moguće je dogovoriti samo ako je apartman/soba slobodna. Dostupnost je potrebno provjeriti s recepcijom. Cijena kasnije odjave iznosi 50% cijene noćenja

Zašto je moja kreditna kartica potrebna za rezervaciju smještaja?

Vaša kreditna kartica potrebna nam je kao garancija za obavljenu rezervaciju. Vašu karticu nećemo teretiti ako je otkazivanje rezervacije napravljeno do 5 dana prije vašeg planiranog dolaska, osim ako je rezervacija napravljena po posebnoj cijeni s posebnim uvjetima otkazivanja.

Kako mogu platiti za svoj boravak?

Plaćanje smještaja vrši se pri dolasku, a moguće je platiti gotovinom ili Visa/MasterCard/Maestro karticom.

Postoje li dodatni troškovi?

Boravišna pristojba (1 EUR po danu i osobi) nije uključena u cijenu.

Što ako mi je potrebna pomoć izvan radnog vremena recepcije?

Služba za podršku je dostupna našim gostima svakog dana između 06-24h na telefonski broj +385 1 8895 433 ili e-mailom na info@irundo.com

Postoje li posebne cijene za djecu?

Za djecu od 0-3 godine boravak je besplatan. Na raspolaganju imamo dječje krevetiće koje možete rezervirati prilikom rezervacije smještaja.

Što da učinim ako sam napravio/la štetu?

Kontaktirajte recepciju što prije kako bismo popravili ili zamijenili oštećeni predmet. Svako oštećenje bit će naplaćeno.

Čiste li se apartmani/sobe svakodnevno?

Apartmani se čiste prije Vašeg dolaska i jednom u tijeku vašeg boravka u slučaju kada je boravak dulji od pet dana. Dan čišćenja dogovorite sa Irundo osobljem. Dodatno čišćenje na Vaš zahtjev moguće je, uz naknadu za dodatno čišćenje, dogovoriti sa Irundo osobljem ili prilikom rezervacije ili prilikom dolaska.

Naše se sobe čiste svaka dva dana, nakon druge noći.

Je li mi potreban adapter za struju?

Naše utičnice su standardne europske utičnice od 220 V. Ako se vaši punjači razlikuju preporučujemo da kupite europski utikač ili adapter.

Je li dopušteno dovođenje kućnih ljubimaca?

Kućni su ljubimci dopušteni samo ako postoji odobrenje Irundo osoblja.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići