10 godina Irundo apartmana

Author: Igor Kordić

Prošlo je već 10 godina otkad su Tomislav Zovko i Igor Kordić, vlasnici Irundo Holiday Apartment Rentals, uočili priliku za dobar posao te osnovali kompaniju za kratkoročni najam apartmana i objekata na vodećim turističkim odredištima u Hrvatskoj. Ukoliko tražite kvalitetan smještaj koji će ispuniti sva Vaša očekivanja, stvoriti atmosferu kao da ste u vlastitom domu te pružiti odmor od nezaboravnih avantura koje čekaju na svakom uglu, Irundo će Vam to omogućiti, a ovako je počela njihova priča:

Igor Kordić i Tomislav Zovko još su davne 2011. godine spoznali da se turizam u Hrvatskoj rapidno razvija, te da je potražnja za smještajem sve veća. Potaknuti time, ubrzo su se dogovorili i krenuli s pilot projektom ZigZag Apartments čiji je cilj bio pružiti vrhunski smještaj u samom centru grada Zagreba, a takozvani cimer fraj podići na potpuno novu razinu, kako bi konkurirali i nekim vodećim svjetskim iznajmljivačima. Tijekom sljedeće dvije godine, porastom potražnje pilot projekt prerasta u pravi startup, a povećanjem portfelja u Zagrebu ubrzo shvaćaju da je model primjenjiv i na ostale velike gradove pa tako u našoj najjačoj turističkoj destinaciji nastaje ZigZag Dubrovnik.

2014. godine otvara se i prvi integralni hotel u Hrvatskoj čijom smo kategorizacijom potvrdili visoki standard organizacije poslovanja i pružanja usluge gostima. Nedugo nakon toga poslovanje se širi izvan Hrvatske – nastaje ZigZag Vienna te krajem iste godine ZigZag Beograd. Kako se razvijalo poslovanje na regionalnoj razini, tvrtka radi rebranding i svoje prepoznatljivo ZigZag ime mijenja u Irundo Holiday Apartment Rentals, latinsku inačicu lastavice (lat. Hirundo), ime koje simbolizira avanturistički duh čovjeka koji se kao i ptica selica uvijek vraća u svoje gnijezdo.

Od početaka pa do danas, broj apartmana kontinuirano se povećavao, a Tomislav i Igor su vodili brigu da Irundo uvijek ide u korak s trendovima. Kako bi gostima, ali i zaposlenicima ponudili dodatnu vrijednost i što bolju uslugu, postepeno su na svim lokacijama otvarali recepcije, provodila se digitalizacija poslovanja te implementacija novih procesa uz pomoć digitalnih alata.

Fokus je uvijek bio na kvaliteti i efikasnosti, a nikada isključivo na velikom broju apartmana. Upravo to prepoznato je i od strane posjetitelja i šire javnosti pa tako 2015. s integralnim hotelom u Zagrebu osvajaju prvo mjesto među hotelima na Trip Advisoru u Zagrebu.

Danas Irundo broji preko 100 apartmana koji se nalaze na vodećim turističkim destinacijama poput Rovinja, Dubrovnika, Splita i Zagreba.

Igor i Tomislav s osmijehom i ponosom sjećaju se početaka i zahvalni su za svo znanje koje su stekli kroz dugogodišnji rad. Svoje iskustvo i duboko razumijevanje želja gostiju ugradili su u temelje Irunda. Unatoč velikom padu poslovanja u protekloj, do sada, najzahtjevnijoj godini ponovno su se uspjeli prilagoditi svim zahtjevima pa sada spremno dočekuju novu sezonu i nove goste. Za njih doista vrijedi ona da ne preživljavaju najjači nego oni najprilagodljiviji promjenama!

 

10.03.2021.

Pratite nas na:
Prijavite se za newsletter

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close

Vaša privatnost

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Te se informacije mogu odnositi na vas, na vaše postavke, na vaš uređaj ili kako bi se web-lokacija učinila onako kako to očekujete. Informacije obično ne mogu vas izravno identificirati, ali vam to može pružiti više personaliziranog web iskustva. Možete odabrati da ne dopuštaju neke vrste kolačića. Kliknite zaglavlja različitih kategorija da biste saznali više i promijenili naše zadane postavke. Međutim, trebali biste znati da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web-lokaciji i uslugama koje možemo ponuditi.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezni
  • Wordfence Obavezni

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su instalirani od treće strane npr. društvene mreže. Njihova glavna svrha je integracija sadržaja društvenih mreža na našu stranicu, poput durštvenih dodataka.

Korišteni kolačići